Welkom bij de Open Waard

Hier kunt u alles vinden over onze locatie

De Open Waard

Zorglocatie de Open Waard is gelegen in Oud-Beijerland te midden van een groene omgeving in een fraaie woonwijk. De Open Waard is gevestigd in een nieuwe locatie, welke in mei 2018 in gebruik is genomen. Het gebouw biedt plaats voor 54 bewoners verdeeld over 3 verdiepingen.

De begane grond heeft als bestemming ‘Het hart van Zoomwijck’, een levendig wijkplein. De nieuwe Open Waard is een plek waar jong en oud, gezond en hulpbehoevend zich thuis voelen. Een plek waar alles wat een wijk doet leven te vinden is. Van een supermarkt, een gezondheidscentrum met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek, dagwinkels tot een gezellig grand café.

Naast het verpleeghuis zijn 90 aanleunwoningen gesitueerd. Ook als u hier woont of komt te wonen kunt u zorg bekomen van Alerimus. Tussen de bewoners van de aanleunwoningen en de bewoners van de Open Waard bestaat de nodige interactie door de activiteiten die voor hen worden georganiseerd of door het restaurantbezoek. Kortom, in de Open Waard hangt een gezellige sfeer waar men elkaar vindt, ontmoet en u al gauw bekende gezichten ziet.

Wonen bij ons Lees meer

Logeerzorg Lees meer

Faciliteiten Lees meer

Kortdurend verblijf Lees meer

Geestelijke verzorging Lees meer

CliëntenraadLees meer

WijckpleinLees meer

Neem contact met ons opLees meer