Tafeltje Dekje

De maaltijdvoorziening is bestemd voor mensen, die (tijdelijk) niet in staat zijn zelfstandig de maaltijd te bereiden. De warme maaltijd wordt door vrijwilligers bij u thuis bezorgd (Tafeltje Dekje). Er wordt gewerkt met een keuzemenu, dat u 1x per week invult en aan de maaltijdbezorger meegeeft.

Indien u woonachtig bent in ons bedieningsgebied (gem. Oud-Beijerland en Cromstrijen) kunt u uzelf desnoods dezelfde dag voor 10.30 uur aanmelden bij de receptie of keuken als u gebruik wilt maken van de warme maaltijdvoorziening, maar dan is het voor die dag altijd keuze kok.

De warme maaltijd bestaat uit een voor- hoofd en nagerecht. De maaltijden worden dagelijks vers bereid volgens de zogenoemde HACCP-norm (een norm ten aanzien van de voedselveiligheid).

De thuisbrengmaaltijden worden van maandag tot en met vrijdag tussen 11.30 uur en 12.30 uur bezorgd in Klaaswaal, Numansdorp. In Oud-Beijerland gebeurd dit van maandag tot en met zondag tussen 11.30 uur en 12.30 uur.

De kosten voor een thuisbrengmaaltijd kunt u opvragen bij de receptie. De receptie is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 0186-659 659.