Maaltijden

De keukenbrigade bij Alerimus levert maaltijdvoorziening voor mensen, die (tijdelijk) niet in staat zijn zelfstandig de maaltijd te bereiden. De warme maaltijd wordt door vrijwilligers bij u thuis bezorgd (Tafeltje Dekje). Per week krijgt u van ons een papieren keuzemenu met een uitgebreide variatie aan maaltijden waarop u de door u gewenste maaltijd kunt aankruisen.

Indien u woonachtig bent in ons bedieningsgebied  (Oud-Beijerland, Numansdorp en Klaaswaal) kunt u uzelf desnoods dezelfde dag voor 10.30 uur aanmelden bij de receptie of keuken als u gebruik wilt maken van de warme maaltijdvoorziening. De kok kiest die dag dan voor u de maaltijd op basis van beschikbaarheid. Uiteraard houden we daarin rekening met uw wensen en eventuele allergieën.

Dagelijks vers bereid
De warme maaltijd bestaat uit een voor- hoofd en nagerecht en wordt dagelijks vers bereid met zoveel mogelijk verse producten volgens de zogenoemde HACCP-norm (een norm ten aanzien van de voedselveiligheid, waar Alerimus voor gecertificeerd is). U kunt ook kiezen om alleen de hoofdmaaltijd af te nemen en niet de soep en/of het toetje, dit kunt u dagelijks zelf bepalen aan de hand van de keuzelijst. Op de dag van uw verjaardag verwennen we u graag met een speciaal verjaardagsmenu!

Bezorgtijden
De thuisbrengmaaltijden worden van maandag tot en met vrijdag tussen 11.30 uur en 12.30 uur bezorgd in Klaaswaal en Numansdorp, in het weekend kunt u de maaltijd af (laten) halen. In Oud-Beijerland wordt de maaltijd bezorgd van maandag tot en met zondag tussen 11.30 uur en 12.30 uur.

Maaltijdservice aanvragen
De kosten voor een thuisbrengmaaltijd kunt u opvragen bij de receptie, ook kunt u zich via de receptie aanmelden voor de maaltijdservice. De receptie is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 0186-659 659.