Wonen bij ons

Wij bieden u een gezellig thuis waarin u zoveel mogelijk onderdeel bent én blijft van de samenleving en de eigen vertrouwde sociale omgeving. Zorglocatie de Open Waard is gelegen in Oud-Beijerland te midden van een fraaie woonwijk. De Open Waard is gevestigd in een nieuw en modern gebouw, welke in mei 2018 in gebruik is genomen. Het gebouw biedt plaats voor 54 bewoners, verdeeld over drie verdiepingen. De appartementen zijn volledig in te richten naar eigen smaak en op elke afdeling zijn er gezellig en knus ingerichte huiskamers waar u samen kunt zijn met medebewoners. De 3e verdieping is bestemd voor psychogeriatrische cliënten. De 1e en 2e verdieping zijn bestemd voor somatische zorg.

In de Open Waard hangt een gezellige sfeer waar men elkaar vindt, ontmoet en u al gauw bekende gezichten ziet. De begane grond van de Open Waard fungeert namelijk als een levendig Wijckplein dat wordt gebruikt als Huiskamer van de Wijk. Het Wijckplein is een plek waar jong en oud, gezond en hulpbehoevend zich thuis voelt. Een plek waar alles wat een wijk doet leven te vinden is.

We vertellen u in onderstaand filmpje over onze woon- en zorglocatie de Open Waard in Oud-Beijerland:

Per indicatie is het goed om rekening te houden met de volgende wachttijden:

  • Wachtlijst somatiek (zzp6 en zzp8) 3-6 mnd
  • Wachtlijst psychogeriatrisch (zzp5 en zzp7) 3-6 mnd

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen over wonen in de Open Waard? We komen graag met u in contact! U kunt contact met ons opnemen via 0186-659 659 of via info@alerimus.nl.