Alerimus Logo
Grootte tekst: Verklein tekst Vergroot tekst
Login personeel

Op zoek naar een baan die bij jou past?

Bij Alerimus zijn we regelmatig op zoek naar betrokken, vakbekwame, ondernemende en betrouwbare medewerkers.

Werken bij Alerimus biedt volop mogelijkheden. Wij zijn een zorgorganisatie met een breed takenpakket. Wij leveren zorg vanuit de Wlz en Zvw op onze locaties in Oud-Beijerland en Numansdorp en bieden deze zorg ook aan thuiswonenden – thuiszorg – in de gemeenten Oud-Beijerland en Cromstrijen. Ook leveren wij o.a. welzj=ijn, huishoudelijke zorg, uitbrengmaaltijden en alarmering.

Alerimus zusterpost 04

Onze zorgdisciplines worden ondersteund door een Backoffice en een Facilitaire dienst. Zo af en toe hebben wij ook vacatures bij deze twee diensten. Je kunt hier o.a. denken aan functies zoals receptionist(e) of administratief medewerker of medewerker voedingsdienst of medewerker technische dienst.

 

Visie op personeel 

Visie op de medewerkers  Onze medewerkers zijn Alerimus. Iedere medewerker vertegenwoordigt de organisatie en haar waarden in het dagelijks werk. Binnen de organisatie zijn we gericht op samenwerken op basis van gelijkwaardigheid met behoud van eigen verantwoordelijkheden. Iedere medewerker is taakvolwassen en professioneel voor de taak waarvoor zij wordt ingezet. 

 

Medewerkers van Alerimus: 

  • zijn betrokken en nabij, warm noemen we dat; 
  • denken mee over antwoorden en alternatieven en dragen waar mogelijk bij; 
  • zijn flexibel en hebben inlevingsvermogen; 
  • zijn duidelijk, geven grenzen aan en kunnen duidelijk maken waar en waarom er grenzen zijn; 
  • zijn creatief en innovatief en niet bang om eigen beslissingen te nemen; 
  • zijn vaak niet alleen personeelsleden maar ook vrijwilligers en mantelzorgers die een bijdrage leveren aan onze zorg- en dienstverlening. 

Zonder al onze medewerkers zouden wij nooit Alerimus –  warm en betrokken – zijn.

 

Wie bij Alerimus werkt, voelt zich Alerimus

 

Dankbaar werk

Ongeacht welke functie binnen Alerimus bekleed wordt, één ding hebben alle functies met elkaar gemeen: Het is dankbaar werk! We werken met elkaar voor verschillende doelgroepen, vaak ouderen, waarvoor wij steun en toeverlaat zijn en die dikwijls hun waardering voor de geboden zorg of dienst laten blijken.

Heb je net een zorgopleiding afgerond en kijk je uit naar een omgeving waarin je, je verder kunt ontwikkelen? Of heb je jarenlange ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe werkkring? Dan komen we graag in contact met je.

Werken bij Alerimus

Alerimus biedt goede opleidingsmogelijkheden aan de medewerkers en kent goede arbeidsvoorwaarden (CAO VVT ).
Wij hopen spoedig met je kennis te maken en wellicht kunnen wij je binnenkort verwelkomen binnen ons team!

Lijkt het je wat, werken bij Alerimus?

Dan kan je schrijven naar Personeelszaken, t.a.v. Sophie Beckeringh, Bernhardstraat 25, 3281 BC Numansdorp of gebruik maken van het het sollicitatieformulier.