Meer weten over werken bij Alerimus?

Via onderstaande button kun je contact met ons opnemen

Neem contact met ons op

Werken bij Alerimus

Werken bij Alerimus biedt volop mogelijkheden. Wij zijn een zorgorganisatie met een breed takenpakket. Wij leveren zorg op onze locaties in Oud-Beijerland en Numansdorp en bieden deze zorg ook aan thuiswonenden in de gemeenten Oud-Beijerland en Cromstrijen. Ook leveren wij o.a. welzijn, huishoudelijke zorg, uitbrengmaaltijden en alarmering.

Onze zorgdisciplines worden ondersteund door een Backoffice en een Facilitaire dienst. Je kunt hier o.a. denken aan functies zoals receptionist(e), administratief medewerker, medewerker voedingsdienst of medewerker technische dienst.

Visie op personeel 
Onze medewerkers zijn Alerimus. Iedere medewerker vertegenwoordigt de organisatie en haar waarden in het dagelijkse werk. Met liefde voor het vak blijven we leren en verbeteren, denken we in mogelijkheden, zijn we ambitieus en werken we samen om dingen voor elkaar te krijgen. Iedere medewerker is taakvolwassen en professioneel en krijgt volop mogelijkheden om zichzelf én de organisatie te blijven ontwikkelen. Zonder al onze medewerkers en vrijwilligers zouden wij nooit Alerimus – warm, betrokken en ondernemend – zijn!

Via onderstaande blokken navigeer je naar de openstaande vacatures, informatie over onze praktijkopleiding, solliciatieprocedure en vrijwilligerswerk.

Vacatures Lees meer

Vrijwilligerswerk Lees meer

PraktijkopleidingLees meer

SollicitatieprocedureLees meer