Op zoek naar een baan die bij jou past?

Werken bij Alerimus biedt volop mogelijkheden. Wij zijn een zorgorganisatie met een breed takenpakket. Wij leveren zorg op onze locaties in Oud-Beijerland en Numansdorp en bieden deze zorg ook aan thuiswonenden in de gemeente Hoeksche Waard. Ook leveren wij diensten op het gebied van welzijn, huishoudelijke zorg, uitbrengmaaltijden en alarmering.

Onze zorgdisciplines worden ondersteund door een Backoffice en een Facilitaire dienst. Je kunt hier o.a. denken aan functies zoals receptionist(e), administratief medewerker, keukenmedewerker of medewerker technische dienst.

Visie op personeel 
Onze medewerkers zijn Alerimus. Iedere medewerker vertegenwoordigt de organisatie en haar waarden in het dagelijkse werk. Met liefde voor het vak blijven we leren en verbeteren, denken we in mogelijkheden, zijn we ambitieus en werken we samen om dingen voor elkaar te krijgen. Iedere medewerker is taakvolwassen en professioneel en krijgt volop mogelijkheden om zichzelf én de organisatie te blijven ontwikkelen.

Medewerkers van Alerimus:

  • Zijn betrokken en nabij, warm noemen we dat;
  • denken mee over antwoorden en alternatieven en dragen waar mogelijk bij;
  • zijn flexibel en hebben inlevingsvermogen
  • zijn duidelijk, geven grenzen aan en kunnen duidelijk maken waar en waarom er grenzen zijn;
  • zijn ondernemend, creatief en innovatief en niet bang om eigen beslissingen te nemen;
  • zijn vaak niet alleen personeelsleden maar ook vrijwilligers en mantelzorgers die een bijdrage leveren aan onze zorg- en dienstverlening.

Zonder al onze medewerkers zouden wij nooit Alerimus – warm, betrokken en ondernemend – zijn.

Dankbaar werk

Ongeacht welke functie binnen Alerimus bekleed wordt, één ding hebben alle functies met elkaar gemeen: Het is dankbaar werk! We werken met elkaar voor verschillende doelgroepen, vaak ouderen, waarvoor wij steun en toeverlaat zijn en die dikwijls hun waardering voor de geboden zorg of dienst laten blijken.

Heb je net een zorgopleiding afgerond en kijk je uit naar een omgeving waarin je, je verder kunt ontwikkelen? Of heb je jarenlange ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe werkkring? Dan komen we graag in contact met je.

Alerimus biedt goede opleidingsmogelijkheden aan de medewerkers en kent goede arbeidsvoorwaarden (CAO VVT ). Wij hopen spoedig met je kennis te maken en wellicht mogen wij je binnenkort verwelkomen binnen ons team!

Lijkt het je wat, werken bij Alerimus?

Bekijk onze vacaturepagina voor een overzicht van de openstaande vacatures of neem contact met ons op via solliciteren@alerimus.nl.

Onze sollicitatieprocedure is als volgt:

Om te solliciteren bij Alerimus stuur je je CV en motivatiebrief onder vermelding van de vacature waarop je solliciteert naar solliciteren@alerimus.nl Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, ontvang je van ons binnen 2 werkdagen een bevestiging van je sollicitatie. Wij zullen je sollicitatie in behandeling nemen en doorsturen naar de betreffende coördinator. Zodra we je een terugkoppeling kunnen geven op je sollicitatie nemen we contact met je op per e-mail of per telefoon.

Bij Alerimus hebben we verschillende functies op verschillende afdelingen. Vind je het lastig om een keuze te maken, dan denken wij graag met je mee. Je kunt daarvoor contact opnemen met de afdeling HR, wij zijn te bereiken via 0186-659659 of via solliciteren@alerimus.nl

Meer informatie

Wil je graag eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met de contactpersoon die genoemd wordt in de vacature.

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen dan kun je ook altijd een open sollicitatie sturen. Wij ontvangen dan graag een mail met daarin je CV en de functie waar je interesse naar uit gaat. Wij zullen bekijken of wij nu of op korte termijn een leuke passende functie voor je beschikbaar hebben en nemen daarna contact met je op.