Onze sollicitatieprocedure is als volgt

Om te solliciteren bij Alerimus stuur je je CV en motivatiebrief onder vermelding van de vacature waarop je solliciteert naar solliciteren@alerimus.nl. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, ontvang je van ons binnen 2 werkdagen een bevestiging van je sollicitatie. Wij zullen je sollicitatie in behandeling nemen en doorsturen naar de betreffende coördinator. Zodra we je een terugkoppeling kunnen geven op je sollicitatie nemen we contact met je op per e-mail of per telefoon.

Bij Alerimus hebben we verschillende functies op verschillende afdelingen. Vind je het lastig om een keuze te maken, dan denken wij graag met je mee. Je kunt daarvoor contact opnemen met de afdeling HR, wij zijn te bereiken via 0186-659659 of via solliciteren@alerimus.nl.

Meer informatie

Wil je graag eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met de contactpersoon die genoemd wordt in de vacature.

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen dan kun je ook altijd een open sollicitatie sturen. Wij ontvangen dan graag een mail met daarin je CV en de functie waar je interesse naar uit gaat. Wij zullen bekijken of wij nu of op korte termijn een leuke passende functie voor je beschikbaar hebben en nemen daarna contact met je op.