Vrijwilligerswerk

Dagelijks zorgen wij voor veelal oudere cliënten, zowel binnen onze zorglocaties de Buitensluis in Numansdorp en de Open Waard in Oud-Beijerland als in de wijk. Voor ons is het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn over de zorg en dienstverlening die wij leveren. De hulp van vrijwilligers is daarbij onmisbaar.

Werken als vrijwilliger in de zorg is afwisselend en divers. In bijna alle sectoren bij Alerimus zijn vrijwilligers aan het werk. Dit kan variëren van rolstoelchauffeur, gastheer of –vrouw bij de Bingo, maaltijdrijder in de wijk tot bezoek aan eenzame ouderen. Binnen Alerimus zijn er tal van mogelijkheden voor vrijwilligers. Graag maken wij gebruik van uw talenten, kennis en kunde. Als vrijwilliger verricht u werkzaamheden en/of activiteiten waar onze beroepskrachten vaak niet aan toekomen. U levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het welbevinden van de cliënten en hun naasten. Zonder inzet van vrijwilligers zou Alerimus niet zijn wat we willen zijn; een warme, betrokken en ondernemende zorgorganisatie.

Waar aan te melden als vrijwilliger?
Wilt u ook vrijwilliger worden of vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Heeft u een talent dat u graag als vrijwilliger voor onze klanten wilt inzetten? Dan kunt u contact opnemen met Simone Schell via sschell@alerimus.nl of bellen naar 0186 – 659 659.