Ook in deze tijd is iedereen welkom in de Huiskamer van de Wijk

9 december 2021

De coronamaatregelen zijn weer aangescherpt en de activiteitenkalenders aangepast. Gelukkig kunnen onze Huiskamers van de Wijk open blijven en bent u daar ook in deze tijd van harte welkom. Uiteraard houden wij de coronamaatregelen in acht. Dat betekent onder andere dat we de 1,5 meter regel hanteren en we van 8.30 tot 17.00 uur open zijn. U bent van harte welkom op 1 van onze 5 locaties: Int Voorste (Piershil), Rembrandt (Oud-Beijerland), Wijckplein (Oud-Beijerland), Wijkhuis (Numansdorp) en Zomerplein (Puttershoek).

Ontmoeten en activiteiten
Op onze locaties kunt u een lekkere kop koffie drinken, mensen ontmoeten of deelnemen aan een activiteit. Zo organiseren we onder andere koffie-inloopmomenten, het Taallokaal of klaverjassen. Op de website www.huiskamervandewijk.nl ziet u wanneer een activiteit plaatsvindt en op welke locatie. Uiteraard geldt daarbij dat activiteiten doorgaan als de coronamaatregelen het toelaten. Zijn er de komende tijd aanpassingen in de maatregelen, dan kan het zijn dat een activiteit niet doorgaat. Houd onze website dan ook goed in de gaten!

Naar elkaar om blijven kijken
We vinden het juist in deze tijd belangrijk dat inwoners elkaar kunnen blijven ontmoeten en naar elkaar om blijven kijken. Wilt u iets organiseren voor inwoners, zodat zij met elkaar in contact blijven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u hierbij graag. Het kan een activiteit op locatie zijn, maar het mag natuurlijk ook iets anders zijn. Heeft u bijvoorbeeld een idee voor een leuke kaartenactie of een gezellige wandeling door de buurt? Ook dan denken we graag met u mee.

Wilt u meer informatie over de Huiskamer van de Wijk?
Kijk op www.huiskamervandewijk.nl of neem contact op met één van onze locaties. De contactgegevens vindt u op onze website.

Terug naar het overzicht