Wonen bij ons

Wij bieden u een gezellig thuis waarin u zoveel mogelijk onderdeel bent én blijft van de samenleving en de eigen vertrouwde sociale omgeving. De appartementen zijn volledig in te richten naar eigen smaak. U woont bij ons niet op een afdeling, maar aan de Julianalaan, Beatrixlaan, Irenelaan of de Christinalaan. Op elke laan zijn er gezellig en knus ingerichte huiskamers waar u samen kunt zijn met medebewoners.

Op de bovenste verdieping is de Julianalaan gevestigd met 25 appartementen voor psychogeriatrische cliënten. De begane grond en de 1e en 2e verdieping zijn bestemd voor somatische zorg.

Op de begane grond is de Christinalaan met 24 eenkamerappartementen, deze is bestemd voor cliënten die zorg nodig hebben op het vlak van begeleiding. Op de 1e en 2e verdieping, ofwel de Irene- en Beatrixlaan zijn tweekamerappartementen die voorzien zijn van een tweede toilet en berging, deze kunnen zowel als eenpersoons al tweepersoons appartement bewoond worden.

We vertellen u in onderstaand filmpje over onze woon- en zorglocatie de Buitensluis in Numansdorp:

Per indicatie is het goed om rekening te houden met de volgende wachttijden:

  • Wachtlijst somatiek (zzp6 en zzp8) 3-6 mnd
  • Wachtlijst psychogeriatrisch (zzp5 en zzp7) 3-6 mnd

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen over wonen in de Buitensluis? We komen graag met u in contact! U kunt contact met ons opnemen via 0186 – 659 659 of via info@alerimus.nl.