Alerimus Logo
Grootte tekst: Verklein tekst Vergroot tekst
Login personeel

Kortdurend verblijf

Het komt soms voor dat u na een ziekenhuis- opname, poliklinische behandeling of zware griep niet direct naar huis kunt.

Dergelijke situaties kunnen ontstaan doordat het herstel minder voorspoedig verloopt dan verwacht en u nog niet voldoende aangesterkt bent.

Een andere reden kan zijn dat er voor u het moment van thuiskomst geen geschikte opvang aanwezig is door uw mantelzorgers.

Crisissituatie?

Er is dan acuut behoefte aan een overbruggende oplossing.

Alerimus komt met een passende oplossing. Of u nu een zorgindicatie hebt of niet, Alerimus laat u in zulke situaties niet aan uw lot over. Er is sprake van een crisissituatie, die direct moet worden opgelost. In nauw overleg met het ziekenhuis en / of uw begeleidende arts zorgen we voor een passende oplossing. Met precies de zorg en aandacht die u nodig hebt.

Omdat deze situaties zich meestal onverwachts voordoen, kunnen we een dergelijk kortdurend verblijf voor u ook met spoed aanvragen.

Indien blijkt dat het herstel minder voorspoedig verloopt dan verwacht en u wellicht niet meer zelfstandig kunt wonen, helpen wij u ook met het vinden van huisvesting in uw eigen regio.