Alerimus Logo
Grootte tekst: Verklein tekst Vergroot tekst
Login personeel

Dagverzorging

Als u nog zelfstandig thuis woont en zelf tot weinig activiteiten komt en behoefte hebt aan wat meer stimulans en structuur in de dagbesteding en gezelschap, dan kunt u gebruik maken van onze dagverzorging.

De dagverzorging van Alerimus biedt een gezellige huiskamer waar u onder deskundige begeleiding kunt vertoeven. Bij dagverzorging ontmoet u zeven tot twaalf andere ouderen en doet u mee aan activiteiten onder begeleiding van medewerkers en vrijwilligers. De activiteiten zijn vrij invulbaar en kunnen worden aangepast aan de cliënten. Deze bestaan bijvoorbeeld uit handwerken, verven, muziek luisteren, een geheugenspelletjes of gewoon gezellig kletsen. Dit allemaal is een goede, gezellige sfeer, met een bloemetje op tafel en een muziekje op de achtergrond.

Gezelligheid aan tafel

Desgewenst halen we u ’s ochtends op en staat bij aankomst rond 10.00 uur koffie en thee voor u klaar. ’s Middags word er gezamenlijk in het restaurant een warme maaltijd gegeten. Aan het eind van de middag rond 16.00 uur wordt u dan weer thuisgebracht. De dagverzorging is geschikt voor cliënten met een indicatie vanuit de Wlz.

 

 

Alerimus beschikt over 3 locaties dagverzorging:

DagSluis
Bernhardstraat 25
3281 BC Numansdorp

 

DagWaard
Zoomwijckplein 11 
3262 DA  Oud-Beijerland

 

Het Palet
Zoomwijckplein 11 
3262 DA Oud-Beijerland