Alerimus Logo
Grootte tekst: Verklein tekst Vergroot tekst
Login personeel
Keer terug naar vacature-overzicht

Wijkverpleegkundige

Ben jij op zoek naar een organisatie binnen de Hoeksche Waard waarin je jouw deskundigheid kunt inzetten? Dan is deze vacature jouw kans!

 

Wat biedt Alerimus jou?

Alerimus is een zorgorganisatie in de Hoeksche Waard en bestaat uit de twee locaties; de Buitensluis te Numansdorp en de Open Waard te Oud-Beijerland. Alerimus betekent ‘wij zorgen voor…’. Het vertrekpunt van al ons handelen is de vraag en de agenda van klant. De klant bepaalt de vraag en daarmee ons aanbod.

 

Ongeacht welke functie binnen Alerimus bekleed wordt, één ding hebben alle functies met elkaar gemeen: Het is dankbaar werk! We werken met elkaar voor verschillende doelgroepen, waarvoor wij steun en toeverlaat zijn en die dikwijls hun waardering voor de geboden zorg of dienst laten blijken.

Verder bieden wij je:

  • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Aantal uren per week in overleg.
  • Salarisschaal 50 conform cao VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg)

 

Wat biedt jij Alerimus?

Als Wijkverpleegkundige verleen je onder andere verpleegkundige hulp bij cliënten thuis, geeft voorlichting, begeleidt cliënten bij psycho-sociale problemen en stelt verpleegkundige diagnoses. Je gaat in gesprek met de cliënt (en de mantelzorger) om de wensen en behoefte van de cliënt te onderzoeken. Jij bent het aanspreekpunt van de zorg bij Alerimus. Samen met de cliënt en mantelzorger ondersteun je de cliënt om zijn leven voort te zetten zoals hij/zij dat gewend is.

 

Als Wijkverpleegkundige ben je in bezit van het diploma HBO-Verpleegkunde en bevoegd en bekwaam in de verpleegtechnische handelingen. Je bewaakt de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Tevens zet je jouw deskundigheid in en ben je een coach voor je collega’s in het team.

 

Wil je meer informatie?

Dan kan je contact opnemen met Personeelszaken via telefoonnummer 0186 659 659.

 

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vragen-aan-psa@alerimus.nl o.v.v. Wijkverpleegkundige.

Nu gelijk solliciteren