Wijkverpleegkundige Hoeksche Waard

Alerimus betekent ‘wij zorgen voor…’. Het vertrekpunt van ons handelen is de vraag en de agenda van klant. Bij Alerimus draait alles om regie;  om de eigen regie van onze cliënten én van onze medewerkers. In een tijd dat zorgen voor is gekoppeld aan regels, procedures en richtlijnen, maakt Alerimus het verschil door de cliënt en de mantelzorger een specifieke vraag centraal te stellen. Wat kunnen wij betekenen om, in een situatie waarin vermogens afnemen, kwaliteit van leven in stand te houden? Om het gevoel van eigenwaarde en autonomie te behouden?

Om de zorg voor onze cliënten thuis te waarborgen zijn wij op zoek naar een wijkverpleegkundige voor de gemeente Hoeksche Waard.

Wat ga je doen als Wijkverpleegkundige?

Als Wijkverpleegkundige verleen je onder andere verpleegkundige hulp bij cliënten thuis, geeft voorlichting, begeleidt cliënten bij psycho-sociale problemen en stelt verpleegkundige diagnoses. Je gaat in gesprek met de cliënt (en de mantelzorger) om de wensen en behoeften van de cliënt te onderzoeken. Jij bent het aanspreekpunt van de zorg bij Alerimus. Samen met de cliënt en mantelzorger ondersteun je de cliënt om zijn leven voort te zetten zoals hij/zij dat gewend is.

Je bewaakt de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Tevens zet je jouw deskundigheid in en ben je een coach voor je collega’s in het team.  Je bent de ‘regisseur’ van het team en aanspreekpunt voor andere disciplines zoals de huisarts.

Wat biedt Alerimus jou?

Ongeacht welke functie binnen Alerimus bekleed wordt, één ding hebben alle functies met elkaar gemeen: Het is dankbaar werk! We werken met elkaar voor verschillende doelgroepen, waarvoor wij steun en toeverlaat zijn en die dikwijls hun waardering voor de geboden zorg of dienst laten blijken.

Verder bieden wij je:

  • Een leerzame, uitdagende werkplek met ruimte voor inbreng en (eigen) ontwikkeling;
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een aanstelling voor 28 – 36 uur (in overleg);
  • Alerimus Leerwijzer: een divers aanbod van trainingen en workshops;
  • Salarisschaal 55 conform cao VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg).

Wat biedt jij Alerimus?

Als wijkverpleegkundige ben je in bezit van het diploma HBO Verpleegkunde, ben je bevoegd en bekwaam in de verpleegtechnische handelingen en BIG geregistreerd.  Je hebt actuele kennis van regelingen en protocollen en ervaring met het stellen van indicaties in de thuiszorg. Je hebt zin in een afwisselende functie, bent accuraat en representatief.

Voor deze functie is het vereist dat je in bezit bent van eigen vervoer.

Wil je meer informatie?

Dan kan je contact opnemen met Aafke de Vrij via telefoonnummer 0186 659 659.

Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling P&O, via 0186 659 659 of via solliciteren@alerimus.nl.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@alerimus.nl o.v.v. Wijkverpleegkundige. Na ontvangst van je sollicitatie zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wanneer je bij ons in dienst komt, vragen wij een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) aan. Daarnaast kijken we in het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht