Vrijwilliger dagbesteding

De dagbesteding van Alerimus biedt een gezellige plek waar veelal oudere en (licht) dementerende cliënten onder professionele begeleiding kunnen vertoeven. Tijdens de dagbesteding kunnen zij andere ouderen ontmoeten en meedoen aan allerlei activiteiten onder begeleiding van beroepskrachten en vrijwilligers. Denk hierbij aan knutselen, wandelen, bewegen, zingen, spelletjes etc. Ook worden er bakactiviteiten georganiseerd en kan er voor en met cliënten worden gekookt. Dit alles in een huiselijke, gezellige sfeer.

Voor zowel de dagbesteding in Numansdorp als de dagbesteding in Oud-Beijerland zijn wij op zoek naar vrijwilligers die onze beroepskrachten willen ondersteunen bij deze activiteiten. De dagbesteding in Numansdorp is gevestigd in Lokaal 8 aan de Buttervliet 2. De dagbesteding van Oud-Beijerland is gevestigd in het gebouw van EGHW de Poort aan de Polderlaan 1.

Bent u op zoek naar leuk, afwisselend vrijwilligerswerk waar u echt iets kunt betekenen voor mensen en hebt u affiniteit met de doelgroep? Dan is deze vacature echt iets voor u! Wij bieden:

  • een vrijwilligersovereenkomst
  • een attentie rond Sinterklaas en Kerst
  • een verrassing op de jaarlijkse dag van de vrijwilligers
  • een jaarlijks vrijwilligersfeest
  • een attentie bij jubileum, ziekte, lief en leed
  • een maandelijkse nieuwsbrief

Van onze vrijwilligers wordt verwacht dat zij een VOG (verklaring omtrent gedrag) kunnen overleggen.

Bent u na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan kunt u contact opnemen met Simone Schell via sschell@alerimus.nl of bellen naar 0186 – 659 659.

Terug naar het overzicht