Voedingsassistent Open Waard (16-20 uur)

Alerimus is een woon-, zorg- en dienstencentrum in de Hoeksche Waard met twee locaties; de Buitensluis te Numansdorp en de Open Waard te Oud-Beijerland. Alerimus betekent ‘wij zorgen voor…’. Het vertrekpunt van al ons handelen is de vraag en de agenda van klant. Bij Alerimus hebben alle functies één ding met elkaar gemeen: Het is dankbaar werk! We werken samen voor verschillende doelgroepen, waarvoor wij steun en toeverlaat zijn.

Wat ga je doen als voedingsassistent?

Wij zijn op zoek naar een voedingsassistente voor ondersteuning van de zorg op het gebied van voeding. De beleving van de bewoners staat hierbij voorop. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat onze cliënten maaltijden, koffie en thee in een fijne omgeving kunnen nuttigen. Je hebt daarbij een belangrijke taak in het verstrekken van de maaltijd en dranken. Daarbij houd je toezicht op voeding en diëten en waar nodig help je bij het eten en drinken. Daarnaast ondersteun je op het gebied van welzijn door bijvoorbeeld een spelletje te doen of een wandeling te maken met onze cliënten.

Er zijn drie verschillende diensten waar je wisselend voor ingeroosterd zult worden. De dagdienst van 7.00 – 15.30 uur, de avonddienst van 15.00-21.30 uur en een dienst van 14.30-19.30 uur. Je werkt ook in de weekenden.

Open Waard

Je komt te werken op de locatie Open Waard in Oud-Beijerland. Het gebouw biedt plaats voor 54 bewoners verdeeld over drie verdiepingen. Jij komt te werken op de derde verdieping, onze PG-afdeling (psycho-geriatrie). Op deze afdeling verblijven mensen met een psychische stoornis die verband houdt met ouderdom, zoals dementie.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een afgeronde opleiding voedingsassistent of bent bereid tot het volgen van scholing. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent vriendelijk en cliëntgericht. We zoeken iemand met een spontane en open persoonlijkheid die het leuk vindt met onze PG-doelgroep te werken. Je bent flexibel en inzetbaar voor alle diensten.

Wat biedt Alerimus jou?

We bieden je een uitdagende baan met veel afwisseling en daarnaast de opdracht om de functie vorm te geven binnen Alerimus.

  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Een contract voor 16 tot 20 uur per week;
  • Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer informatie?

Dan kan je contact opnemen met Anjalinie Sieuw via telefoonnummer 0186 659 659 of via solliciteren@alerimus.nl.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@alerimus.nl o.v.v. Voedingsassistent.

Wanneer je bij ons in dienst komt, vragen wij een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) aan.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht