Verzorgende IG/ Verpleegkundige, afdeling Verzorging, Oud-Beijerland

Bij Alerimus draait alles om regie. Om de eigen regie van onze cliënten én van onze medewerkers. In een tijd dat zorgen voor is gekoppeld aan regels, procedures en richtlijnen, maakt Alerimus het verschil door de cliënt en de mantelzorger een specifieke vraag centraal te stellen. Wat kunnen wij betekenen om, in een situatie waarin vermogens afnemen, kwaliteit van leven in stand te houden? Om het gevoel van eigenwaarde en autonomie te behouden? Vanuit onze locaties in Numansdorp en Oud-Beijerland, werken ruim 400 medewerkers en vrijwilligers nauw samen om zo goed mogelijk op deze vragen in te spelen.

Open Waard
De locatie Open Waard is gevestigd in een nieuw gebouw met drie verdiepingen. De 1e en 2e verdieping zijn bestemd voor cliënten die Wlz-geïndiceerd zijn met de functie Verblijf. Op onze afdeling wonen 39 bewoners, daarnaast logeren er 10 gasten in ons wijckpension.

Zie jij werken in de zorg als uitdaging en wil je een bijdrage leveren aan de zorg voor onze cliënten? Wacht dan niet langer en kom ons hechte team helpen! Samen met jouw creativiteit en inzet kunnen we onze cliënten pas echt blij maken en bouwen aan een verdere groei van de zorg en het team.

Wat ga je doen als Verpleegkundige / Verzorgende IG?

Als Verpleegkundige of  Verzorgende IG verleen je zorg aan cliënten met een somatische aandoening of een lichte vorm van dementie. Je voert ADL-taken en verpleegtechnische handelingen uit gericht op de persoonlijke belevingswereld en behoeften van de cliënt. Voor onze gasten in het wijckpension kijk jij wat zij nodig hebben om zo snel weer zelfstandig thuis verder te kunnen. Daarvoor werk je samen met verschillende disciplines, er is geen dag hetzelfde. Je wordt gekoppeld aan één of meerdere cliënten als zorgmaatje en je helpt mee met het (mede) realiseren van het zorgleefplan.

Als Verpleegkundige stel je, naast bovengenoemde taken, verpleegkundige diagnoses door middel van klinisch redeneren. Er zijn veel uitdagingen op het gebied van kwaliteitsverbeteringen en zorgvernieuwingen. Als Verpleegkundige ben je hierbij nauw betrokken en kun je mee gaan werken aan diverse projecten. Binnen het wijkpension heb je een intensieve samenwerking met de keten.

Wat verwachten wij van jou?

Dat je in het bezit bent van een diploma Verpleegkunde of Verzorgende IG en actuele kennis hebt van regelingen en protocollen. Je bent bevoegd en bekwaam in de verpleegtechnische handelingen. We verwachten dat verpleegkundigen BIG geregistreerd zijn.

Je bent taakvolwassen, betrokken, flexibel en hebt affiniteit met de doelgroep. Daarnaast ben je in staat om het gesprek aan te gaan met de cliënt en/of diens vertegenwoordiger. Uiteraard ben je representatief en heb je het vermogen om namens Alerimus jezelf te presenteren.

Wat biedt Alerimus jou?

  • Een leerzame, diverse en uitdagende werkplek;
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Aantal uren per week in overleg (16 – 32 uur per week);
  • Alerimus Leerwijzer; een divers aanbod aan trainingen en workshops, ook online;
  • Salarisschaal en overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg);
  • Korting op diverse zorgverzekeringen;
  • Een uitdagende baan binnen een kleine, warme organisatie.

Wil je meer informatie?
Dan kan je contact opnemen met Henri Huijzer via telefoonnummer
0186-659659.

Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling P&O, via 0186 659 659 of via solliciteren@alerimus.nl.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@alerimus.nl o.v.v. Verpleegkundige/Verzorgende IG Verblijf Open Waard. Na ontvangst van je sollicitatie zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wanneer je bij ons in dienst komt, vragen wij een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) aan. Daarnaast kijken we in het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht