Verzorgende IG, locatie Numansdorp

15 oktober 2020

Voor de locatie Buitensluis in Numansdorp zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG.

Bij Alerimus draait alles om regie. Om de eigen regie van onze cliënten én van onze medewerkers. In een tijd dat zorgen voor is gekoppeld aan regels, procedures en richtlijnen, maakt Alerimus het verschil door de cliënt, de mantelzorger en hun specifieke vraag centraal te stellen. Wat kunnen wij betekenen om, in een situatie waarin vermogens afnemen, kwaliteit van leven in stand te houden? Om het gevoel van eigenwaarde en autonomie te behouden? Vanuit onze locaties in Numansdorp en Oud-Beijerland, werken ruim 400 medewerkers en vrijwilligers nauw samen om zo goed mogelijk op deze vragen in te spelen. Binnen de ouderenzorg is geen dag hetzelfde! Bij Alerimus werk je in een dynamische omgeving.

Wat ga je doen als Verzorgende IG?

Als Verpleegkundige of  Verzorgende IG verleen je zorg aan cliënten met een somatische aandoening of een lichte vorm van dementie, zowel ADL als verpleegtechnische handelingen. Op onze afdeling wonen 39 bewoners. Waarvan 3 appartementen gebruikt worden als logeerkamer. Voor onze cliënten op de logeerkamer kijk jij wat zij nodig hebben om weer zelfstandig te worden of als dit niet mogelijk is, kijken wat er wél mogelijk is.  Daarvoor werk je samen met verschillende disciplines, er is geen dag hetzelfde. Op de zorgafdelingen geef je ondersteuning en begeleiding aan cliënten aansluitend op de persoonlijke belevingswereld. Je wordt gekoppeld aan één of meerdere cliënten als zorgmaatje en je helpt mee met het (mede) realiseren van het zorgleefplan. Je signaleert op relevante aspecten op het gebied van lichamelijk en sociaal gedrag/situatie van de cliënt. Samen met de cliënt en mantelzorger ondersteun je de cliënt om zijn leven voort te zetten zoals hij/zij dat gewend is.

Wat verwachten wij van jou?

Dat je in het bezit bent van een diploma Verpleegkunde of Verzorgende IG en actuele kennis hebt van regelingen en protocollen. Je bent bevoegd en bekwaam in de verpleegtechnische handelingen. We verwachten dat verpleegkundigen BIG geregistreerd zijn.

Je bent taakvolwassen, betrokken, flexibel en hebt affiniteit met de doelgroep. Daarnaast ben je in staat om het gesprek aan te gaan met de cliënt en/of diens vertegenwoordiger. Uiteraard ben je representatief en heb je het vermogen om namens Alerimus jezelf te presenteren.

Wat biedt Alerimus jou?

Werken bij Alerimus biedt je veel variatie. Je krijgt de ruimte en de tijd om de kwaliteit van de zorg neer te zetten en je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie met veel sociale contacten een prettige werksfeer in een warm team. Doordat Alerimus een breed aanbod aan doelgroepen bedient, raak je bij ons nooit uitgekeken! Je kunt altijd nieuwe ervaringen opdoen en je verder ontwikkelen in jouw vak.

  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Contracturen op basis van een min-max contract 20 tot 24 uur;
  • Salarisschaal  en overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg);
  • Alerimus Leerwijzer; een divers aanbod aan trainingen en workshops, ook online;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • Korting op diverse zorgverzekeringen;
  • Een uitdagende baan binnen een kleine, warme organisatie.

Wil je meer informatie?
Dan kan je contact opnemen met Marieke vd Boogaart via telefoonnummer 0186 659 659.

Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling P&O, via 0186 659 659 of via solliciteren@alerimus.nl.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@alerimus.nl o.v.v. Verzorgende IG Buitensluis licht.

Wanneer je bij ons in dienst komt, vragen wij een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) aan. Daarnaast kijken we in het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht