Verpleegkundige Meerzorg Oud-Beijerland

Voor de locatie Open Waard in Oud-Beijerland zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige (niveau 4).

De locatie Open Waard is gevestigd in een nieuw gebouw met drie verdiepingen. De 3e verdieping is bestemd voor Meerzorg.  Bij Alerimus draait alles om regie. Om de eigen regie van onze cliënten én van onze medewerkers. In een tijd dat zorgen voor is gekoppeld aan regels, procedures en richtlijnen, maakt Alerimus het verschil door de cliënt, de mantelzorger en hun specifieke vraag centraal te stellen. Wat kunnen wij betekenen om, in een situatie waarin vermogens afnemen, kwaliteit van leven in stand te houden? Om het gevoel van eigenwaarde en autonomie te behouden? Vanuit onze locaties in Numansdorp en Oud-Beijerland, werken ruim 400 medewerkers en vrijwilligers nauw samen om zo goed mogelijk op deze vragen in te spelen. Binnen de ouderenzorg is geen dag hetzelfde! Bij Alerimus werk je in een dynamische omgeving.

Open Waard

Wij bieden zorg aan oudere mensen met somatische aandoeningen, zorg aan (jonge) mensen met psycho-geriatrische klachten, herstelzorg op ons Wijckpension, logeerzorg (in pilot-vorm) en zorg in de laatste levensfase. Iedere dag werk je aan mee aan het verbeteren van onze verpleeghuiszorg, samen met een team van specialisten waaronder een specialist ouderengeneeskunde, diëtist, fysiotherapeut, logopedist en ergotherapeut.

Wat ga je doen als Verpleegkundige?

Je komt te werken op de meerzorg – afdeling van onze locatie de Open Waard. Hier verblijven 24 bewoners met een PG-indicatie. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het geven van complexe zorg.  Je levert samen met je collega’s en andere behandelaren een bijdrage aan een prettige woon- en leefomgeving voor je bewoners. Binnen de functie van Verpleegkundige help je de bewoners bij ADL handelingen; je signaleert en analyseert veranderingen in de zorgvraag; je stelt verpleegkundige diagnoses. Verder coacht je je collega’s op methodisch werken.

Naast deze dagelijkse taken ben je het (zorg)-maatje van een aantal bewoner. Als zorgmaatje ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van het zorgdossier voor je toegewezen bewoners en ben je het eerste aanspreekpunt voor hun mantelzorgers. Je begeleid de inhuizing, verzorgt het intakegesprek het de MDO-gesprekken.Je bevordert samen met je collega’s en behandelaren de zelfredzaamheid van de cliënt.En je zorgt ervoor dat de bewoners zich begrepen voelen.

Als Verpleegkundige heb je de mogelijkheid je te ontwikkelen tot een aandachtsvelder / houder. Binnen Alerimus hebben wij diverse aandachtsvelden om uit te kiezen zoals wondzorg, medicatie, mondzorg, WZD, enzovoorts. Je bent als aandachtsvelder de expert en het aanspreekpunt op het gebied van je veld. Als aandachtshouder geef je sturing aan de aandachtsvelders op de verschillende afdelingen binnen de organisatie.

Wat verwachten wij van jou?

Dat je in het bezit bent van het diploma Verpleegkundige (niveau 4) en actuele kennis hebt van regelingen en protocollen. Je bent bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen en bent BIG geregistreerd. Je kunt goed omgaan met digitale middelen en systemen en hebt ervaring in verpleeghuiszorg (pré).

Wanneer je aan de slag gaat als Verpleegkundige bij Alerimus is het belangrijk dat je zelfstandig te werk kunt gaan. Je vindt het leuk om binnen een warm team te werken en hier een waardevolle bijdrage aan te leveren. Je bent een teamplayer, denkt in oplossingen, bent bereid om te leren en ontwikkelen en vindt contact met de mantelzorgers belangrijk. Je kunt de visie van Alerimus uitdragen richting cliënten. Je kunt methodisch handelen en denken en bent in staat dit over te brengen op je collega’s. Je legt verbindingen binnen en buiten het team, bent communicatief vaardig en kunt bewoners met een psychogeriatrische achtergrond een zinvolle dagbesteding bieden.

Wat biedt Alerimus jou?

Werken bij Alerimus biedt je veel variatie. Je krijgt de ruimte en de tijd om de kwaliteit van de zorg neer te zetten en je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie met veel sociale contacten een prettige werksfeer in een warm team. Doordat Alerimus een breed aanbod aan doelgroepen bedient, raak je bij ons nooit uitgekeken! Je kunt altijd nieuwe ervaringen opdoen en je verder ontwikkelen in jouw vak.

Verder bieden wij: 

  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • 16 – 32 uur (in overleg);
  • Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT;
  • Alerimus Leerwijzer; een divers aanbod aan trainingen en workshops, ook online;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • Korting op zorgverzekeringen.

Wil je meer informatie?

Dan kan je contact opnemen met Henri Huijzer via telefoonnummer
06-22 24 61 83.

Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling P&O, via 0186 659 659 of via solliciteren@alerimus.nl.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@alerimus.nl o.v.v. Verzorgende IG Meerzorg OW. Na ontvangst van je sollicitatie zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wanneer je bij ons in dienst komt, vragen wij een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) aan. Daarnaast kijken we in het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht