Medewerker Technische Dienst

Wat ga je doen als Medewerker Technische Dienst?

Je ondersteunt de technische dienst van Alerimus bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Met elkaar dragen jullie zorg voor een optimale staat van onderhoud, storingsvrije werking en optimale veiligheid van installaties, apparatuur en gebouwen en het wagenpark. Concreet betekent dit dat je ondersteunt bij het correct en binnen de afgesproken termijnen de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden verricht aan installaties, apparatuur en gebouwen. Je bewaakt de logistieke verwerking van de afvalstromen.

Daarnaast zorg je er voor dat het gebouw en de ruimtes opgeruimd is/zijn, je zorgt ervoor dat de ruimtes uitgerust zijn met de gevraagde materialen voor bijeenkomsten en vergaderingen. Je controleert de gebruikte materialen en ruimt ze daarna weer op.

Wat verwachten wij van een Medewerker Technische Dienst?

Dat je affiniteit hebt met van constructie, werking en veiligheidsvoorschriften op het gebied van gebouwen, (elektrische) installaties en brandveiligheid.

Je bent taakvolwassen, zelfstandig, flexibel en klantgericht. Daarnaast ben je in staat om je collega’s, cliënten, vrijwilligers en leveranciers netjes te woord te staan.

Wat biedt Alerimus jou?

  • Dienstverband voor 20 uur per week (5 ochtenden per week) voor de duur van zeven maanden met mogelijkheid tot verlenging
  • Salaris conform cao VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een uitdagende baan binnen een kleine, warme organisatie.

Wil je meer informatie?
Dan kan je contact opnemen met Monique Albers via telefoonnummer 0186 659 659.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@alerimus.nl o.v.v. Technische dienst.

De eerste gesprekken voor deze functie worden, bij voldoende sollicitaties, gehouden op donderdag 17 juni a.s.  

Terug naar het overzicht