Medewerker huishoudelijke dienst, Oud-Beijerland

Bij Alerimus staat de cliënt centraal. Vanuit onze locaties in Numansdorp en Oud-Beijerland, werken ruim 400 medewerkers en vrijwilligers nauw samen om zo goed mogelijk op deze vragen in te spelen. Om iedere cliënt die oplossing te geven die bij hun past.

Ben jij flexibel, enthousiast en klantgericht? Wil je bijdragen aan een fijne en schone leefomgeving van onze cliënten? Lees dan verder en solliciteer op deze leuke functie!

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk medewerker op de locatie Open Waard draag je bij aan een schone, hygiënische leefomgeving voor onze cliënten. Je maakt de appartementen schoon op de afdeling, je zorgt voor schone huiskamers en verschoont de bedden. Je komt te werken op de afdeling verzorging zwaar, hier wonen cliënten met dementie en andere psychogeriatrische aandoeningen.

Wat biedt Alerimus jou?

Wij vragen flexibele krachten voor invalwerk, piekwerkzaamheden en vervanging tijdens ziekte en vakanties. Het betreft een 2-uren contract, zonder vast aantal uren per week. We verwachten een gemiddelde inzet van 16 uur per week.

Daarnaast bieden we;

–  Tijdelijk dienstverband met mogelijkheid tot verlenging;

–  Salarisschaal 15 conform cao VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg);

–  Een betekenisvolle baan binnen een kleine, warme organisatie.

Wil je meer informatie?

Dan kan je contact opnemen met Hetty Schuur via telefoonnummer 0186 659 659 of via solliciteren@alerimus.nl.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@alerimus.nl o.v.v. huishouding Open Waard.  

Terug naar het overzicht