Medewerker Flexpool (Zorg & Welzijn)

Bij Alerimus draait alles om regie. Om de eigen regie van onze cliënten én van onze medewerkers. In een tijd dat zorgen voor is gekoppeld aan regels, procedures en richtlijnen, maakt Alerimus het verschil door de cliënt, de mantelzorger en hun specifieke vraag centraal te stellen. Wat kunnen wij betekenen om, in een situatie waarin vermogens afnemen, kwaliteit van leven in stand te houden? Om het gevoel van eigenwaarde en autonomie te behouden?

Vanuit onze locaties in Numansdorp en Oud-Beijerland, werken ruim 400 medewerkers en vrijwilligers nauw samen om zo goed mogelijk op deze vragen in te spelen. Om iedere cliënt die oplossing te geven die bij hun past.

Wat ga je doen als Medewerker Flexpool?

Als medewerker van de flexpool kun je (grotendeels) zelf bepalen wanneer je werkt. Zodra de roosters van de teams gereed zijn, worden medewerkers van de flexpool benaderd om de nog openstaande diensten in te vullen. Nu gaat dit nog vaak telefonisch, maar wij werken hard aan een online systeem waarbij de diensten zichtbaar worden en jij jezelf kunt inschrijven op de diensten die je wilt werken.

Je kunt dus (grotendeels) zelf kiezen welke dienst je werkt (ochtend/dag/avond/nacht) maar ook op welke afdeling. Zo kun je de ene keer in de thuiszorg werken en de andere keer op de PG-afdeling.


Wat biedt Alerimus jou?

  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband
  • Flexibel contract van 2 uur per week (maar je mag uiteraard meer werken!)
  • Salaris conform cao VVT
  • Mogelijkheid om flexibel te werken op diverse afdelingen.

Wat bied jij Alerimus?

Je bent een opgeleide zorgprofessional die graag met verschillende cliënten, van somatisch tot dementeren en van thuiszorg tot PG, werkt.

Wil je meer informatie?

Dan kan je contact opnemen met de afdeling P&O, via telefoonnummer 0186 659 659 of via solliciteren@alerimus.nl.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@alerimus.nl o.v.v. Flexpool. Na ontvangst van je sollicitatie zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht