Koningsdag 2021

21 april 2021

Koningsdag staat voor de deur. Opnieuw is de invulling vanwege de geldende beperkingen anders dan in voorgaande jaren, maar u hoeft u niet te vervelen!

In Numansdorp
In Numansdorp is een wandelspeurtocht gemaakt voor alle leeftijden. Tijdens de speurtocht kunt u allerlei opdrachten oplossen, vragen beantwoorden en leert u meer over Numansdorp. De winkeliersvereniging van Numansdorp heeft ervoor gezorgd dat er een leuke prijs is voor de winnaar.

De tocht kan gelopen worden van zaterdag 24 april tot en met zondag 9 mei. De speurtocht is, net als een aantal andere activiteiten zoals een huiskamerquiz en een kleurwedstrijd, te vinden op de website www.NumansdorpSamen.nl en de Facebookpagina van NumansdorpSamen. Wie aan de quiz mee wil doen, kan een berichtje sturen naar info@numansdorpsamen.nl. U ontvangt de quiz dan ’s ochtends op Koningsdag.

In Oud-Beijerland
In Oud-Beijerland is een eenvoudig, hartverwarmend idee bedacht. Wie wordt er niet blij van een onverwacht kaartje in de brievenbus? Daarom is er een speciale ‘koningsgroet’ ontworpen: een A5-kaartje met een klein in te kleuren kroontje, waarop u uw naam kan zetten en dat u bij zomaar iemand in de bus kunt doen. Deze kaart is hier te downloaden.

Terug naar het overzicht