Keuken assistent (weekend-/oproepkracht)

Heb jij affiniteit met de ouderenzorg en is voeding jou passie? Ben jij beschikbaar in het weekend, vakanties en feestdagen? Zoek dan niet verder en solliciteer voor de functie van keuken assistent!

Over Alerimus

Bij Alerimus draait alles om regie. Om de eigen regie van onze cliënten én van onze medewerkers. In een tijd dat zorgen voor is gekoppeld aan regels, procedures en richtlijnen, maakt Alerimus het verschil door de cliënt, de mantelzorger en hun specifieke vraag centraal te stellen. Wat kunnen wij betekenen om, in een situatie waarin vermogens afnemen, kwaliteit van leven in stand te houden? Om het gevoel van eigenwaarde en autonomie te behouden?

Vanuit onze locaties in Numansdorp en Oud-Beijerland, werken ruim 400 medewerkers en vrijwilligers nauw samen om zo goed mogelijk op deze vragen in te spelen. Om iedere cliënt die oplossing te geven die bij hun past.

Wat ga je doen?

Voeding is voor de meeste mensen heel gewoon. Voor een bepaalde groep in de samenleving is het moeilijk, of zelfs onmogelijk om zelf voor de dagelijkse maaltijd te zorgen. Daarom bereiden wij dagelijks verse maaltijden voor onze bewoners en cliënten en bezorgen deze indien nodig aan huis.

Als keuken assistent help je met verzorgen van de maaltijden voor interne en externe cliënten, werk je in de afwaskeuken en help je met het dagelijks onderhoud van de apparatuur. Je zet de vraag van de klant voorop en draagt bij aan de beleving van de maaltijd. De maaltijd is niet meer alleen een sociaal moment, maar is bij uitstek een ‘genietmoment’ voor de klant. Dit vertaalt zich in de bijdrage aan de ambiance, de presentatie en sfeer waarin de maaltijd wordt opgediend. Je ondersteunt de voedingsbrigade bij de vraag en het aanbod en werkt mee om klanten (gasten) een warm welkom te laten ervaren. Dit allemaal zonder duurzaamheid, efficiency en hygiëne uit het oog te verliezen.

Wat bied jij Alerimus?

Je werkt graag in teamverband en bent in staat fysiek belastend werk te verrichten (staand, tillen) in afwisselend koude en warme ruimten met mogelijk gladde vloeren.

Je bent beschikbaar in de weekenden (je werkt in principe om het weekend). Daarnaast ben je beschikbaar in vakanties en op feestdagen. In overleg kun je indien mogelijk ook doordeweeks worden ingepland.

Wat biedt Alerimus jou?

–  Tijdelijk dienstverband met mogelijkheid tot verlenging;

–  Een contract voor minimaal 2 uur per week;

–  Salarisschaal 15 conform cao VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg);

–  Een betekenisvolle baan binnen een kleine, warme organisatie.

Werk je liever vaste uren (24 uur per week)? Solliciteer dan op onze andere vacature keuken assistent.

Wil je meer informatie?

Dan kan je contact opnemen met Anita Verdoold, coördinator Voeding, via telefoonnummer
0186 659 659 of via solliciteren@alerimus.nl.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@alerimus.nl o.v.v. keuken assistent weekend/oproep.

Terug naar het overzicht