Alerimus Logo
Grootte tekst: Verklein tekst Vergroot tekst
Login personeel
Keer terug naar vacature-overzicht

Huishoudelijke Hulp in de Thuiszorg

Ben je op zoek naar een zelfstandige, afwisselende baan, waarin je echt wat voor mensen kunt betekenen? Vind je het fijn te werken voor en met ouderen? Ben je gemotiveerd en een echte aanpakker? Vind je het fijn om een huis opgeruimd en schoon achter te laten? Dan is deze vacature jouw kans en nodigen we je van harte uit te solliciteren bij Alerimus als huishoudelijk medewerker in de thuiszorg.

Wat ga je doen als Huishoudelijke Hulp?

Als Huishoudelijke Hulp verleen je huishoudelijke hulp bij cliënten thuis, verzorgt huis en huisraad, kleding en wasgoed. Ook help je bij werkzaamheden van praktische aard zoals boodschappen doen voor of met de cliënt, helpen bij de maaltijdbereiding en tafel dekken, opruimen en afwassen.

Samen met de cliënt stem je af waar hulp bij gewenst is en wat de cliënt zelf nog kan doen. Je overlegt over de volgorde van de van de te verrichten huishoudelijke werkzaamheden. Samen bepaal je de juiste aanpak. De wensen van de cliënt staan hierin centraal.

In deze functie heb je ook een belangrijke signaleringstaak. Als je veranderingen in de situatie/gezondheid van de cliënt opmerkt, meld je dit bij je leidinggevende. Je zorgt dus niet alleen voor de praktische ondersteuning maar biedt ook een luisterend oor en houdt het welzijn van de cliënt goed in de gaten.

Wat verwachten wij van een Huishoudelijke Hulp?

Voor deze functie verwachten we van jou dat je het leuk vindt om de cliënten te ondersteunen met de huishoudelijke taken en hen tegelijkertijd een luisterend oor te bieden. Daarnaast ben je betrouwbaar, oplettend en sociaal vaardig zodat je in gesprek kunt met de cliënt, mantelzorger en je leidinggevende.

Wat biedt Alerimus jou?

  • Dienstverband voor de duur van zeven maanden met mogelijkheid tot verlenging.
  • Aantal uren per week in overleg.
  • Salarisschaal Hulp bij het huishouden conform cao VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg)
  • Een betekenisvolle baan binnen een kleine, warme organisatie.

Wil je meer informatie?
Dan kan je contact opnemen met Personeelszaken via telefoonnummer 0186 659 659.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vragen-aan-psa@alerimus.nl o.v.v. Huishoudelijke Hulp.

Nu gelijk solliciteren