HR Adviseur (24-32 uur)

HR Adviseur | 24 – 32 uur

Onze mensen. Jouw zorg.

Alerimus betekent ‘wij zorgen voor’. En dat is wat we doen. Op onze specifieke manier, waarin alles draait om regie. Om de eigen regie van onze cliënten én van onze medewerkers. In een tijd dat zorgen voor is gekoppeld aan regels, procedures en richtlijnen, maakt Alerimus het verschil door de cliënt, de mantelzorger en hun specifieke vraag centraal te stellen. Wat kunnen wij betekenen om, in een situatie waarin vermogens afnemen, kwaliteit van leven in stand te houden? Om het gevoel van eigenwaarde en autonomie te behouden?

Vanuit onze zorglocaties in Numansdorp en Oud-Beijerland én de thuiszorgteams, werken ruim 400 medewerkers en 300 vrijwilligers nauw samen om zo goed mogelijk op deze vragen in te spelen. Om iedere cliënt die oplossing te bieden die bij hen past. Thuis of binnen een van de locaties. 

Warm. Betrokken. Ondernemend.

De focus op eigen regie trekken we ook door naar onze medewerkers. Alerimus biedt medewerkers de ruimte om zelfstandig te handelen, initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te blijven nemen voor de kwaliteit van onze dienstverlening.  Juist in een omgeving die sterk in beweging is en we worden uitgedaagd om steeds opnieuw te kijken naar wat we met elkaar en voor elkaar kunnen betekenen. Niet voor niets zijn onze kernwaarden: warm, betrokken & ondernemend.

Dat vraagt veel. Van iedereen binnen Alerimus, ook van het HR Team. In verband met het vertrek van een van de HR-Adviseurs zijn wij op zoek naar een collega HR-Adviseur.

De functie

In een organisatie waarin de mens centraal staat heeft de afdeling HR een belangrijke rol. Het HR team bestaat, samen met jou, uit een Manager HR, twee HR-adviseurs, vier praktijkopleiders en drie administratief medewerkers. Samen zorgen jullie ervoor dat Alerimus – ook op termijn – over voldoende capaciteit en competenties beschikt om aan de vraag naar zorg te kunnen voldoen. Dat iedereen binnen de organisatie zich gesteund voelt om kwaliteit te blijven leveren. Onderwerpen die daarbij specifiek op de agenda van de HR-adviseurs staan, zijn:

  • het versterken van de wervingskracht van Alerimus. Wat wil je – ook in de regio – betekenen als werkgever? Hoe zorg je ervoor dat Alerimus – juist in een markt die een tekort kent – de juiste mensen aan zich weet te binden?
  • het optimaliseren van de inzetbaarheid van collega’s. Welke kennis en vaardigheden zijn – ook op termijn – nodig? Waar halen we die vandaan, hoe kunnen ze worden ontwikkeld en behouden?  
  • het ondersteunen en coachen van leidinggevenden bij de uitvoering van het HR-beleid, o.a. op het gebied van verzuim, ontwikkeling & duurzame inzetbaarheid;
  • het verder digitaliseren en implementeren van processen en procedures;

het adviseren van directie en management m.b.t. ontwikkelingen binnen het vakgebied en de sector;

  • het bijdragen aan beleids- & organisatieontwikkeling.

Wij vragen

Onze nieuwe collega heeft affiniteit met de ouderenzorg. Een HR professional die de uitdaging begrijpt waar wij voor staan en zich realiseert dat de oplossingen van vandaag niet gaan werken voor de problemen van morgen. Die initiatief neemt. Een collega die nieuwsgierig is naar wat er binnen en buiten de sector gebeurt, welke nieuwe trends en technieken en ideeën er zijn. Die anderen weet te enthousiasmeren om hiermee aan de slag te gaan en te kijken hoe wij hier ons voordeel mee kunnen doen. En daar een vervolg aan geeft. Want uiteindelijk gaat het om het resultaat.

Deze collega is in het bezit van diploma op minimaal Hbo-niveau, richting HRM of Bedrijfskunde en heeft voldoende praktijkervaring om de functie snel zelfstandig op te pakken.

Wat biedt Alerimus jou?

Wij bieden je een functie waarin je voor anderen het verschil kunt maken. Binnen een team waar professionaliteit, plezier en prestatie gelijk opgaan en volop ruimte is voor initiatief en persoonlijke groei. Daarnaast bieden we je:

  • een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot vast dienstverband;
  • uitstekende pensioenvoorziening conform voorwaarden van PFZW;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Verder praten?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, dan gaan we graag met je in gesprek. Heb je vragen, neem dan contact op met Gerdita Vriens | 0683666355. Direct reageren? Mail dan een CV + motivatie naar solliciteren@alerimus.nl.  

Terug naar het overzicht