Alerimus Logo
Grootte tekst: Verklein tekst Vergroot tekst
Login personeel

Service aan Senioren

Service aan Senioren, afgekort SAS geheten, bestaat uit een enthousiast team vrijwilligers. Een team waarop u altijd een beroep kunt doen voor een beetje extra ondersteuning. Ondersteuning die het leven aangenamer maakt omdat u hulp krijgt bij zaken die u niet meer zo gemakkelijk afgaan. Of het nu gaat om ondersteuning bij dagelijkse bezigheden, vervoer of gezelschap.

Persoonlijk gesprek

Eén telefoontje en wij komen graag naar u toe voor een persoonlijk gesprek. Voor iedereen betekent ondersteuning in de dagelijkse gang van zaken iets anders. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en wat wij daarin kunnen betekenen.

Een servicepunt, vaste begeleider

Het voordeel van SAS is dat u één servicepunt heeft voor al uw wensen. Indien u dit op prijs stelt, kunnen wij een vaste begeleider aan u koppelen. Op deze manier heeft u altijd te maken met een vertrouwd gezicht. SAS biedt service aan senioren in de gehele Hoekse Waard. U kunt per uur van onze service gebruik maken of een vast aantal uren per week afspreken. Dit kan via een indicatie, maar u kunt deze uren natuurlijk zelf ook inkopen.

Wenst u geïnformeerd te worden over de mogelijkheden van SAS dan kunt u contact opnemen met mw. Saskia Batenburg, telefoon 0186 – 659 659 of het contactformulier gebruiken op deze website.