Alerimus Logo
Grootte tekst: Verklein tekst Vergroot tekst
Login personeel

Overige dienstverlening

Kapsalon

In zowel de Buitensluis als de Open Waard heeft Alerimus de beschikking over een eigen kapsalon. Eenmaal in de week zijn deze gedurende een dag(deel) geopend. De kapsalon in de Buitensluis is geopend op donderdag en de kapsalon in de Open Waard is geopend op dinsdagochtend.

U kunt hier terecht voor knippen, wassen, watergolven en permanenten.

Als u een bezoek wilt brengen aan de kapper is het raadzaam om van tevoren een afspraak te maken. Reserveren is mogelijk via de receptie.

De kapperskosten zijn voor eigen rekening.

Bibliotheek

Leest u graag boeken? Dat komt dan goed uit. Onze locaties zijn voorzien van een heuse bibliotheek service, dus u hoeft niet bezorgd te zijn dat u niets te lezen hebt.

In de Open Waard hebben we een mooie bibliotheek, alwaar u op dinsdag van 13.30 tot en met 15.30 uur terecht kunt om boeken te halen of om te ruilen en waar u een gezellig praatje kunt maken met de bibliotheekvrijwilligers of andere bewoners.

In de Buitensluis komen de vrijwilligers met een boekenkar bij u langs de deur. Ook zij beschikken over een ruim assortiment boeken en dit assortiment wordt met grote regelmaat aangepast, zodat er telkens nieuwe boeken voorhanden zijn. De vrijwilligers komen met de boekenkar op maandagmiddag bij u langs tussen 13.00 en 14.30 uur.

…en voor diegenen die minder goed kunnen zien en daardoor moeite hebben met kleine letters, hebben wij ook grootletter boeken. Veel leesplezier toegewenst.