Jij bent onze zorg meer dan waard

Dag van de Zorg 2021

Speciaal voor medewerkers van Alerimus hebben we, in samenwerking met Hoeksche Waardse ondernemers, een aanbod van ontspannende, ondernemende activiteiten samengesteld! Het is mogelijk dat dit aanbod de komende week nog uitgebreid en aangepast wordt, bijvoorbeeld als meer ondernemers het leuk vinden om mee te doen.

Hoe het werkt
Het is aan jou om uit onderstaand overzicht één mogelijkheid te kiezen, contact met de betreffende ondernemer op te nemen en zelf vervolgafspraken te maken. Geef aan dat je medewerker van Alerimus bent en je cadeau voor de Dag van de Zorg komt besteden. Het is de bedoeling dat je jouw unieke, volledige cadeaubon t.w.v. € 50 mét daarop je naam bij de ondernemer van jouw keuze inlevert. Je krijgt geen geld retour. Zie verder ook de spelregels op de kaart!

Deel je ervaring
We vinden het leuk om te zien en te horen hoe je het hebt gehad! Ben je er alleen op uit gegaan of met je team of gezin? Heb je gekozen voor een rustmomentje of heb je je in het zweet gewerkt? Deel je foto of verhaal met ons via communicatie@alerimus.nl. Ook als je vragen hebt, kun je een e-mail naar dit adres sturen.

Veel plezier!


Ontspanning voor jezelf

Behandeling naar keuze t.w.v. € 50 (bijvoorbeeld: manicure, herenkapsalon, massage)
Bij wie: Helemaal Mooii Lifestyle, Scheepmakershaven 2, 3261 KN Oud-Beijerland
Contactgegevens: info@helemaalmooiilifestyle.nl, 0186 – 68 54 45


Behandeling naar keuze t.w.v. € 50 (bijvoorbeeld: manicurebehandeling plus cadeautje)
Bij wie: Schoonheidssalon La Diosa, Groeneweg 40, 3281 XC Numansdorp
Contactgegevens: 06 – 49 05 33 83

Behandeling naar keuze t.w.v. € 50 (bijvoorbeeld: manicurebehandeling plus handmasker voor thuis)
Bij wie: La Plus Belle, Heulbrug 6, 3281 XG Numansdorp
Contactgegevens: info@laplusbelle.eu, 0186 – 65 50 05


Twee pedicurebehandelingen óf 1 pedicurebehandeling plus voetverzorgingsset óf luxe voetpakket t.w.v. € 50
Bij wie: Medisch Pedicure Wilma van Eijmeren, in de Buitensluis, Bernhardstraat 25, 3281 BC Numansdorp
Contactgegevens: pedicurewilma@outlook.com, 06 – 30 36 37 71

Eén maand gratis en onbeperkt sporten t.w.v. € 50
Bij wie: Boxing Company, Oost-Voorstraat 24, 3262 JE Oud-Beijerland
Toelichting: Een team enthousiaste professionals die van hun passie hun beroep hebben weten te maken, verwelkomen je graag. Tijdens de coronaperiode bedenken zij keer op keer creatieve oplossingen waardoor iedereen toch coronaproof en volgens de maatregelen kan blijven bewegen. De Boxing Company heeft boksen toegankelijk gemaakt voor een breed publiek en gebruikt het middel boksen puur om fit te worden (geen blauwe ogen of scheve neuzen dus).
Contactgegevens: Download het inschrijfformulier, vul het in en stuur het per e-mail naar info@boxingcompany.nl


Alleen of samen ontspannen

Een sportief uitje in de Hoeksche Waard óf trainen met begeleiding van een enthousiaste professional t.w.v. € 50
Bij wie: Fit Mission, Torenstraat 55, 3281 XN Numansdorp
Toelichting: Je kunt bij Fit Mission een sup-board huren: 1 uur voor € 15, 2 uur voor € 27,50 en 3 uur voor € 42. Je kunt ook een mountainbike huren: 1 ochtend of middag voor € 15, 1 dag voor € 27,50 en 1 weekend voor € 50. Verder is er de mogelijkheid voor losse Personal Training t.w.v. € 75 (tegen inlevering van je cadeaubon van € 50 én een eigen bijdrage van € 5).
Contactgegevens: info@fitmission.nl of 06 – 31 99 82 31

Een high wine of high beer t.w.v. € 50 (€ 25 per persoon)
Bij wie: Van Speyck, Peperstraat 7 – 9, 3262 JK Oud-Beijerland
Toelichting: een high wine bestaat uit een proeverij van 4 verschillende soorten wijnen (rood of wit naar keuze). Een high beer bestaat uit een proeverij van 5 speciaalbieren van de tap (seizoensgebonden) plus een zesde bier naar keuze van de tap. Er zijn ook hapjes: breekbrood met smeersels, een plankje met diverse soorten kazen en charcuterie, flammkuchen en diverse luxe bittergarnituur.
Contactgegevens: 0186-623915, 06 14372181 of info@vanspecyk.nl

Lunchen tussen én knuffelen met alpaca’s t.w.v. € 50
Bij wie: Alpacake (het adres ontvang je als je een afspraak maakt; het is in de regio)
Toelichting: Alpacake biedt jou de mogelijkheid om te genieten van alpaca’s (ook wel berglama’s genoemd) in een rustige, ruimtelijke en heerlijke weide vol lekker eten! De alpaca’s lopen rond tussen de eettafels en het gezelschap! Door hun natuurlijke nieuwsgierigheid komen zij graag de gezelligheid graag van dichtbij bekijken. 
Contactgegevens: info.alpacake@gmail.com of 06-50 48 81 14


Twee Happen en Stappen-bonnen (ochtendarrangement) of 1 Happen en Trappen-cadeaubon t.w.v. € 50
Bij wie: Happen en Trappen, Ommelseweg 56, 5721 WV Asten
Toelichting: Ben je toe aan een heerlijk en volledig verzorgd dagje weg in eigen land? Boek dan een mooie Happen en Trappen-route of wandel een prachtige Happen en Stappen-route bij jou in de buurt! Je kunt cadeaubonnen bestellen waarmee je zelf een route naar keuze kunt boeken op een door jou gekozen datum. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor een mooie route in de buurt op www.happenentrappen.nl/route/90 (een route in de Hoeksche Waard) of www.happenenstappen.nl/route/6 (een route langs de molens van Kinderdijk). Je kunt kiezen voor 1 Happen en Trappen-cadeaubon óf 2 Happen en Stappen-cadeaubonnen (ochtendarrangement).
Contactgegevens: Je kunt je cadeaubon(nen) bestellen door een email te sturen met je naam-, adres- en woonplaatsgegevens én jouw keuze naar info@happenentrappen.nl.

Een bon voor een kookworkshop óf een diner voor twee + een fles wijn (af te halen) t.w.v. € 50
Bij wie: Kookstudio Hoeksche Waard, Burgemeester de Zeeuwstraat 57, 3281 AD Numansdorp
Toelichting: Bij Kookstudio Hoeksche Waard kun je (met een team of door aan te sluiten bij losse aanmeldingen) een kookworkshop volgen (hiervoor geldt naast je cadeaubon een eigen bijdrage van € 30). Je kunt ook een bon voor een kookworkshop afnemen t.w.v. € 50 (deze is tot twee jaar na uitgifte geldig) óf een diner voor twee + een fles wijn afhalen t.w.v. € 50.
Contactgegevens: info@kookstudiohoekschewaard.nl

Suppen op het mooie water van de Binnenmaas en genieten van de rust en mooie natuur t.w.v. € 50
Bij wie: Hoeksche Waard Events, Boendersweg 12a, 3295 LB ‘s-Gravendeel
Toelichting: Suppen is super! Het gaat om een suptour van 2 uur over de mooie Binnenmaas, startpunt is het haventje van Maasdam. Je krijgt uitleg op de kant, instructie op het water en voor onderweg een flesje water en een stuk fruit. Bij terugkomst wacht er een hapjesbox inclusief flesje water, smoothie en lekkere hapjes. Iedereen kan suppen en ervaring is niet vereist! Wel is het belangrijk dat je in het bezit bent van je A- en B-zwemdiploma en droge kleding en zonnebrandcrème meeneemt. Data van de suptours zijn te vinden via de website. Regelmatig worden nieuwe data toegevoegd, afhankelijk van het weer. Bij een groep van 10 personen kan Hoeksche Waard Events een privé suptocht voor jullie inplannen!
Contactgegevens: inschrijven kan via info@hw-events.nl, 078 – 67 33 286, 06 -16 81 53 20 (Diana) of 06 – 23 41 31 94 (Sandra)


Boerengolf met lunch, schieten met een buks of een activiteit naar keuze t.w.v. € 50
Bij wie: Biesackershof, West Biesakkersweg 10, 3281 LN Numansdorp
Toelichting: Op de Biesackershof staat plezier hebben centraal! Neem snel een kijkje op de website voor meer informatie. Contactgegevens: info@biesackershof.nl