Alerimus Logo
Grootte tekst: Verklein tekst Vergroot tekst
Login personeel
Keer terug naar vacature-overzicht

Coordinator lichte zorg Numansdorp

Ben jij verpleegkundige en zit leidinggeven in je bloed? Kom werken bij Alerimus! Wij bieden je een inspirerende werkomgeving, waardevol werk én ruimte voor professionele groei en persoonlijke ontwikkeling.

Over Alerimus
Alerimus is een zorgorganisatie in de Hoeksche Waard met twee verpleeghuislocaties: de Buitensluis in Numansdorp en de Open Waard in Oud-Beijerland. Alerimus betekent ‘wij zorgen voor’. Vertrekpunt van al ons handelen is de vraag en de agenda van de klant. Zo werken wij aan persoonsgerichte zorg.

Op en vanuit onze locaties bieden we allerhande vormen van zorg en welzijn, zoals activiteiten, maaltijdservice, persoonsalarmering, huishoudelijke hulp, begeleiding, dagbesteding, wijkverpleging en verpleeghuiszorg. We zijn betrokken bij tal van laagdrempelige initiatieven in de wijk, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen, hoe oud en kwetsbaar ook, volwaardig deel blijft uitmaken van de lokale samenleving.

Voor onze zorglocatie in Numansdorp zijn wij op zoek naar een coördinator voor de lichte zorg aan ca. 40 klanten in ons verpleeghuis en ca. 80 klanten in de wijk (wijkverpleging).

Wat biedt Alerimus jou?

  • Een inspirerende werkkring met veel ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid van innovatie en ontwikkeling
  • Een dienstverband met zicht op een vaste aanstelling;
  • Een werkweek van minimaal 28 uur per week;
  • Een passende salarisschaal conform CAO VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg).

Wat bied jij Alerimus?
Als coördinator lichte zorg draag je bij aan een professionele, betrokken dagelijkse omgang tussen klanten, naasten en medewerkers. Je bent een verbinder, weet draagvlak te creëren en geeft leiding aan je team(s) van medewerkers zorg, welzijn, voeding en huishouding. Samen met hen schep je een klimaat waarin ons motto ‘warm en betrokken’ daadwerkelijk zichtbaar en voelbaar is. Zo breng je de persoonsgerichte zorg – waar Alerimus voor staat – op een hoger plan.

Je bent onderzoekend, ondernemend en creatief met de middelen die beschikbaar zijn. Je bent in staat om binnen het gegeven kader en budget de kwaliteit te borgen. Je bent gemotiveerd om je medewerkers mee te nemen in de veranderingen in de zorg die elkaar in hoog tempo opvolgen.

Je wilt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het organisatiebeleid. Je vertaalt de doelstellingen uit het jaarplan op jouw manier naar haalbare en realistische doelen voor je team(s) en individuele medewerkers. Zo creëer je samen met hen een omgeving waarin jullie het beste in elkaar naar boven halen en goede resultaten realiseren.

Als coördinator lichte zorg ben je (zo goed als) in het bezit van het diploma HBO-Verpleegkunde en bevoegd en bekwaam in de verpleegtechnische handelingen. Ervaring in leidinggeven is een pré.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Monique Prooij, hoofd frontoffice van Alerimus, via telefoonnummer 0186 659 659 of per mail: mprooij@alerimus.nl.

Wil je solliciteren?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vragen-aan-psa@alerimus.nl o.v.v. coördinator lichte zorg Numansdorp. We horen graag van je!

Nu gelijk solliciteren