Alerimus komt naar u toe deze kerst!

1 december 2020

Helaas is er dit jaar geen kerstdiner mogelijk op onze locaties, maar niet getreurd. Woont u in Numansdorp? Dan komen we gewoon naar u toe deze kerst met een overheerlijk kerstdiner op kerstavond. Woont u in Oud-Beijerland dan kunt u het kerstdiner op 24 december afhalen bij de Open Waard.

Bekijk onze video en de flyers hieronder voor meer informatie over deze actie!

Aanmelden voor bezorging in Numansdorp kan tot 17 december via keuken-bs@alerimus.nl. Vermeld hierbij de volgende gegevens: Naam, adres, telefoonnummer, allergieën en het aantal maaltijden dat u wenst te bestellen. Wilt u het kerstdiner cadeau geven aan iemand? Vermeld dan het bezorgadres en een eventuele boodschap voor de ontvanger.

Wilt u het kerstdiner afhalen bij de Open Waard? Mail uw bestelling dan door naar keuken@alerimus.nl. Vermeld hierbij de volgende gegevens: Naam, adres, telefoonnummer, allergieën en het aantal maaltijden dat u wenst te bestellen.

Niemand mag met kerst alleen zijn!
Wij als organisatie vinden het belangrijk om het kerstdiner met en voor elkaar te organiseren en vinden dat niemand alleen mag zijn met kerst. Daarom hebben we dit jaar iets speciaals geregeld: speciale kerstbuddy’s die een hapje met u mee eten. Wilt u gebruik maken van een speciale
kerstvrijwilliger (kerstbuddy) die een hapje mee eet? Vermeld dit dan ook bij uw bestelling van het kerstdiner!

Flyer de Buitensluis

Flyer de Open Waard

Terug naar het overzicht