Alerimus Logo
Grootte tekst: Verklein tekst Vergroot tekst
Login personeel
Keer terug naar vacature-overzicht

Zelfstandig Werkend Kok


Kun jij na een gedegen inwerkperiode zelfstandig aan de slag in onze instellingskeuken als Kok voor zowel de warme als koude keuken? Dan is deze vacature jouw kans!

Over Alerimus

Alerimus is een woon-, zorg- en dienstencentrum in de Hoeksche Waard met twee locaties; de Buitensluis te Numansdorp en de Open Waard te Oud-Beijerland. Alerimus betekent ‘wij zorgen voor…’. Het vertrekpunt van al ons handelen is de vraag en de agenda van klant.

Bij Alerimus hebben alle functies één ding met elkaar gemeen: Het is dankbaar werk! We werken samen voor verschillende doelgroepen, waarvoor wij steun en toeverlaat zijn.

Wat biedt Alerimus jou?

Je bent verantwoordelijk voor het bereiden, portioneren en garneren van koude en warme gerechten. Uiteraard zorg je ook voor de mis en place.

Ook de voorraadbeheer en ondersteuning bij inkoop hoort bij je takenpakket. Je ontvangt de geleverde goederen en bergt deze netjes op.

Er wordt van je verwacht dat je meedenkt over het opstellen van de menu’s en menukaarten. Jij bent immers de beheerder van het wijkplein in de locatie Open Waard in Oud-Beijerland.

Jij zorgt voor een schone werkomgeving conform HACCP normen.

Je team bestaat naast jou uit twee of drie keukenassistentes. Gezamenlijk zorgen jullie voor ongeveer 300 maaltijden per dag.

Verder bieden wij jou:

  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Werkweek van 32 tot 36 uur per week;
  • Salaris conform schaal 40 CAO VVT (Verpleging, Verzorging en Thuiszorg).

Wat biedt jij Alerimus?

Je hebt enige ervaring als Zelfstandig Werkend Kok of ervaring als Leerling Kok en de ambitie om door te groeien. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week inzetbaar en vind je het geen probleem om flexibel te werken. Dit houdt in dat je bereid bent om in het weekend en bij drukte extra diensten te werken. De keuken is geopend van 07:00 tot 18:00 uur.

Wil je meer informatie?

Dan kan je contact opnemen met Personeelszaken via telefoonnummer 0186 659 659.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vragen-aan-psa@alerimus.nl o.v.v. Zelfstandig Werkend Kok.

Nu gelijk solliciteren