Alerimus Logo
Grootte tekst: Verklein tekst Vergroot tekst
Login personeel

Vrijwilligers

Binnen Alerimus werken wij al jaren met vrijwilligers. Allemaal mensen die zich met hart en ziel inzetten op de meest uiteenlopende plekken binnen onze orga- nisatie. Zij ondersteunen bijvoorbeeld de verzorging bij onder andere: het koffie schenken, het bezorgen van uitbrengmaaltijden en het assisteren bij activi- teiten. Het werk van vrijwilligers is onbetaalbaar en waardevol: contact met een vrijwilliger is contact met de maatschappij. Ook de extra tijd, ondersteuning en aandacht zonder de ‘professionele blik’ zijn van onschatbare waarde.

Vrijwilliger zijn….

is vrijwillig 
maar niet vrijblijvend
is verbonden 
maar niet gebonden
is onbetaalbaar 
maar niet te koop

is positief denken
is positief doen
met als enige doel
voor jezelf en de ander
een goed gevoel!

Gezocht, wij zijn nog opzoek naar vrijwilligers!

 

  • Wij zijn opzoek naar een vrijwilliger die tussen half 12 en half 1 in de middag maaltijden wil bezorgen in Oud-Beijerland, bij onze cliënten. Bent u in het bezit van een rijbewijs neem dan contact op met met Bob Hooghwerff, 0186-659659 of mail naar bobh@alerimus.nl.
  • Wij zoeken enthousiaste vrijwilliger om te helpen op de Daglsuis met het verzorgen van de koffie en te helpen bij de maaltijden. Er is ook ruimte om zelf een bakactiviteit te organiseren, wel in overleg met de leiding. Ook zoeken wij nog hulp bij activiteiten zoals zingen, freubelen, geheugen spelletjes en muziek maken.
  • Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die maaltijden willen rond brengen in Numansdorp van half 12 tot half 13, twee a drie keer in de zes weken.
  • Wij zijn op zoek naar mensen die in het restaurant  van der Buitensluis te Numansdorp willen bedienen tussen 11.00 en 14.00 uur.
  • We zijn opzoek naar mensen die het leuk vinden om voor SAS iets te doen met een bewoner/cliënt, want er is een groot tekort.Service aan Senioren, afgekort SAS geheten, bestaat uit een enthousiast team vrijwilligers. Een team waarop u altijd een beroep kunt doen voor een beetje extra ondersteuning. Ondersteuning die het leven aangenamer maakt omdat u hulp krijgt bij zaken die u niet meer zo gemakkelijk afgaan. Of het nu gaat om ondersteuning bij dagelijkse bezigheden, vervoer of gezelschap.Wenst u geïnformeerd te worden over de mogelijkheden van SAS dan kunt u contact opnemen met mw. Saskia Batenburg, telefoon 0186 – 659 659
  • Wij zijn op zoek naar chauffeurs voor de rolstoelbus in Oud-Beijerland. Dit kan met een gewoon rijbewijs (B). De bus rijdt in principe om 10.00 en 16.00 uur. Heeft u interesse neem dan contact op met dhr. Gon Hoogwerf. 06-51860075
  • Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die op afspraak met bewoners of senioren uit de buurt willen fietsen op onze duo- en/of rolstoelfiets. De fietsen hebben beide trapondersteuning. Aanmelden als vrijwilliger kan bij Saskia Batenburg, sbatenburg@alerimus.nl of via 0186-659659. Op dit telefoonnummer kunt u ook een afspraak maken om een rit te maken met één van onze fietsen.

Wij zoeken vrijwilligers die affiniteit hebben met de ouder wordende mens, geduldig zijn en bewoners met respect benaderen.

Waar aan te melden als vrijwilliger?

Wilt u ook vrijwilliger worden? Dan kunt u contact opnemen met Eveline Schelling of Saskia de Jongste voor Numansdorp en Jenny van Hese of Arjan Snel voor Oud-Beijerland, telefoonnummer: 0186 – 659 659. U kunt zich ook aanmelden via het sollicitatieformulier onder vacatures.