Alerimus Logo
Grootte tekst: Verklein tekst Vergroot tekst
Login personeel

Tafeltje Dekje

De maaltijdvoorziening is bestemd voor mensen, die (tijdelijk) niet in staat zijn zelfstandig de maaltijd te bereiden. De warme maaltijd wordt door vrijwilligers bij u thuis bezorgd (Tafeltje Dekje). Er wordt gewerkt met een keuzemenu, dat u 1x per week invult en aan de maaltijdbezorger meegeeft.

Hoofd Keuken, B. Hooghwerff

Indien u woonachtig bent in ons bedieningsgebied (gem. Oud-Beijerland en Cromstrijen) kunt u uzelf desnoods dezelfde dag voor 10.30 uur aanmelden bij de receptie of keuken als u gebruik wilt maken van de warme maaltijdvoorziening, maar dan is het voor die dag altijd keuze kok.

De warme maaltijd bestaat uit een voor- hoofd en nagerecht. De maaltijden worden dagelijks vers bereid volgens de zogenoemde HACCP-norm (een norm ten aanzien van de voedselveiligheid).

De thuisbrengmaaltijden worden van maandag tot en met vrijdag tussen 11.30 uur en 12.30 uur bezorgd in Klaaswaal, Numansdorp. In Oud-Beijerland gebeurd dit van maandag tot en met zondag tussen 11.30 uur en 12.30 uur.

De kosten voor een thuisbrengmaaltijd kunt u opvragen bij de receptie. De receptie is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 0186-659 659.